Marilyn Monroe,
kudde 35 x 35 cm.
  
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 


Hantverksbutiken VittingeGåvan

Under en tid har Hantverksbutiken VittingeGåvan varit stängd som en försiktighetsåtgärd med anledning av Coronaviruset.

Ingen vet ju naturligtvis hur länge detta kommer att vara så vi har nu beslutat att stänga
hantverksbutiken för gott.

Stort tack till alla er som har besökt oss under åren. Det har varit väldigt trevliga möten med alla hantverkare och med alla kunder.  

Tack till er alla!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Välkommen

Jag har alltid tyckt om att arbeta med olika sorters hantverk och 1994 började jag intressera mig för maskinbrodyr. Det startade med att jag började sy gratulationskort. Vartefter kundernas intresse ökade har självklart också sortimentet utökats. När det gäller korten så har jag nu ca 150 olika motiv. Det beror ju delvis på att jag vill att alla jämna födelsedagar ska ha några att välja bland.
I kolumnen till vänster så ser du många olika saker som jag gör, så det är enklast att gå på en liten upptäcktsresa där. 

Vittinge Brodyr fortsätter som vanligt även om hantverksbutiken VittingeGåvan har stängt. Ni är välkomna att lägga beställningar under "Kontakt och beställningar"

Nu är det dags att beställa julkort! Titta in under broderade kort - julkort för att hitta några som kan passa.

 

tomte

 

Har du någon som tycker mycket om Elvis eller Marilyn Monroe, eller varför inte båda två? I så fall tipsar jag om att titta under "kuddar". Det kan också vara någon som har en gammal "Amerikanare" och även då är det här en utmärkt present till bilens ägare.